Press "Enter" to skip to content

Tips voor stressvrij parkeren op de luchthaven

Alma Richards 0
0Shares

Parkeren op de luchthaven wordt vaak over het hoofd gezien in de planningsfase voor vakantie. Zodra u op het vliegveld aankomt, wordt u eindeloos op zoek naar een parkeerplaats, vergt u veel te veel geld en sleept u uw tassen door een eindeloze gang. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn! U kunt die pre-flight angst overwinnen door onze handige gids te lezen voor stressvrij parkeren op de luchthaven.

1. Boek vroeg om te profiteren van de beste deals

Parkeermogelijkheden op de luchthaven raken snel vol, vooral tijdens drukke reistijden. Naarmate parkeerplaatsen vol raken, verhogen ze de prijzen om aan de vraag te voldoen. U kunt tot 40% besparen door minimaal een maand van tevoren te boeken. ParkFellows maakt het gemakkelijk om vooraf te reserveren en geld te besparen. Het kost maar twee minuten om veel te vinden.

2. Vergelijk prijzen zodat u nooit de volledige prijs hoeft te betalen

Wanneer u van tevoren boekt, kunt u veel parkeeropties vergelijken en de beste prijs kiezen. Off-site parkeerplaatsen zijn meestal de beste deals en kunnen ongelooflijk goedkoop zijn. Er zijn veel hoogwaardige opties die de bank niet kapot maken. ParkFellows helpt u gemakkelijk veel verschillende opties te vergelijken en geeft u altijd de laagste prijs gegarandeerd.

3. Kies het product dat bij u past

Er zijn drie soorten parkeerplaatsen op de luchthaven: Park and Ride, Valet Parking en Park and Walk. Park and Ride is een off-site parkeermogelijkheid met een gratis shuttle die 24/7 rijdt. Hoewel Park and Ride de goedkoopste optie is, moet je jezelf 30 minuten de tijd geven om op de luchthaven aan te komen. Meet and Greet is een parkeerservice, wat betekent dat u uw auto bij de terminal van de stoeprand afzet. Valetparking is de handigste optie, maar meestal ook de duurste. Park and Walk is een parkeermogelijkheid die zo dicht bij de luchthaven ligt dat je geen shuttle nodig hebt. Park and Walk-opties zijn meestal een goed compromis tussen prijs en gemak.

4. Kies een gerenommeerd bedrijf

Zorg ervoor dat u bedrijven vermijdt die u proberen op te lichten met verborgen kosten en onbetrouwbare praktijken. U wilt niet terugkeren van vakantie om uw auto zonder toestemming beschadigd of bestuurd te vinden. Kies voor long term parking Schiphol wanneer u www.goedkoopparkerenschiphol.eu bezoekt om een goeie deal te vinden.

5. Negeer de veiligheid niet

Veiligheidsproblemen zijn altijd iets om rekening mee te houden bij het achterlaten van uw auto op een lange termijn parkeerplaats. ParkFellows maakt het gemakkelijk om te beslissen welke parkeeroptie het veiligst is voor uw auto. U kunt kiezen tussen bedrijven die 24 uur per dag beveiliging, voertuiginspectie, bewakingscamera’s, veiligheidshekken en/ of slagbomen aanbieden.

0Shares

Comments are closed.

0Shares