Press "Enter" to skip to content

De dingen die je altijd in je auto moet bewaren

Alma Richards 0
0Shares

Bestuurbare auto online kopen

 

Of u nu een vrachtwagen, een auto of een motorfiets bestuurt, het is altijd een goed idee om een paar dingen in uw voertuig te hebben om u door onvoorziene gebeurtenissen heen te helpen. Natuurlijk, plakkerige centen voor bekerhouders kunnen je helpen om een extra beetje gas te betalen als je merkt dat je bijna leeg raakt, maar zou je hebben wat je nodig hebt als de batterij van je auto leeg raakt? Hoe zit het als u uw sleutels vergrendelt tijdens uw rit of als u vast komt te zitten in de sneeuw?

Helaas kunnen we niet precies voorspellen welke gebeurtenissen u in de toekomst zullen overkomen; we kunnen u echter de juiste tools voorstellen om u te helpen voorbereid te zijn op veelvoorkomende situaties waarin bestuurders zich bevinden.

Van producten die je helpen een plakkerige puinhoop op te ruimen tot producten die je waarschuwen wanneer je wat rust nodig hebt, dit zijn de must-haves die je bij de hand moet hebben als je op pad gaat. Elk bestuurbare auto heeft deze items nodig.

1. Auto Jump Starter

Suaoki is een multifunctionele jumpstarter met USB-poorten voor het opladen van je telefoon of tablet. Het piekt op 500 ampère om uw batterij de boost te geven die het nodig heeft en werkt voor auto’s, motorfietsen en ATV’s met 2.0-liter motoren. Sluit de foutbestendige startkabels gewoon rechtstreeks aan op de accu van uw voertuig.

Het heeft ook een sterke ingebouwde zaklamp, zodat je het kunt gebruiken om te zien wat er onder je motorkap zit of om SOS-signalen te sturen voor hulp.

 

Stuurslot voor de auto bestellen

Deze set antislipmatten voor banden helpt u om uit een plakkerige situatie te komen. Het heeft schoenachtige, antislip spikes die zich vastgrijpen in de sneeuw, ijs of waar je ook maar vast komt te zitten, zodat je geen sleepwagen hoeft te bellen. Beide zijden zijn voorzien van tractiepieken, zodat het zowel je banden als de grond eronder kan vasthouden. 

Het paar fungeert ook als wielblokken om te voorkomen dat uw banden per ongeluk bewegen terwijl u op steile hellingen bent of routineonderhoud uitvoert. Van ijzige omstandigheden tot het veilig houden van uw auto, deze bandenmatten zijn een perfecte manier om voorbereid te zijn op het onverwachte. Een stuurslot voor auto kan ook heel handig zijn.

 

Auto artikelen kopen

Uitval van voertuigen gebeurt en meestal lijkt het op het meest ongemakkelijke moment. Deze flexibele zaklamp kan u helpen zien wat er ‘s nachts en onder slechte omstandigheden onder uw motorkap gebeurt.

Clever Scope heeft niet één, maar twee superheldere lampen die onafhankelijk van elkaar aan- en uitgaan door alleen maar aan de nek te draaien, zodat je handsfree kunt werken. U kunt Clever Scope om uw pols wikkelen of over uw schouders hangen, en het behoudt zijn vorm en richt het licht naar waar u het het meest nodig heeft. Als je van multifunctionaliteit houdt, bevat deze zaklamp een supersterke magneet, ideaal voor het ophalen van autosleutels of gereedschap dat tussen een moeilijk te bereiken plek glijdt.

0Shares

Comments are closed.

0Shares