Press "Enter" to skip to content

Sebastian Vettel hernieuwt de samenzweringstheorie van Ferrari / Leclerc voorafgaand aan de laatste race in Red

Alma Richards 0
0Shares

Sebastian Vettel sloot zijn laatste kwalificatiesessie bij Ferrari af. De relatie tussen het Duitse en het Italiaanse team is dit seizoen niet de beste geweest. Sebastian Vettel beëindigt eindelijk zijn hoofdstuk met Ferrari, maar niet hoe hij het graag had gezien.

 

De voormalig kampioen kwam bij het team met als doel het kampioenschap te winnen met de rode duivels van de Formule 1. De zaken zijn echter niet verlopen zoals gepland terwijl hij zich voorbereidt om volgend jaar de overstap naar Aston Martin te maken. Auto theorie in 1 dag oefenen.

 

Sebastian Vettel tijdens de training

Formula One F1 – Abu Dhabi Grand Prix – Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – 12 december 2020 Ferrari’s Sebastian Vettel tijdens oefenpool via REUTERS / Giuseppe Cacace

Het is eerlijk om te zeggen dat de Duitser niet gewend was om zich na P10 te kwalificeren. Dit seizoen werd hij echter vaker uitgeschakeld in Q2 dan hij wilde.

 

In een interview na de kwalificatie sprak Sebastian over zijn kwalificatiesessie. Het was de eerste keer sinds 2015 dat de Duitser zich kwalificeerde voor P3 tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi. Hij zei: “Ja, dus ik denk dat we in 2015 het verprutst hebben, vandaag hebben we het niet verprutst, we waren gewoon traag.”

 

 

“ Hij heeft me hier en daar wat hoofdpijn bezorgd ” – Sebastian Vettel geeft toe dat Leclerc na Ferrari-uitgang ontbreekt

Sebastian Vettel en Ferrari sloegen de handen ineen in 2015. Vettel had 4 kampioenschappen gewonnen met …

 

Sebastian Vettel verbaasde zich over de delta tussen Ferrari-auto’s

Sebastian Vettel had eerder dit seizoen beweerd dat Ferrari Leclerc een snellere auto bezorgde. Hij verontschuldigde zich later voor zijn opmerkingen. De Formule 1-gemeenschap heeft echter geaccepteerd dat het team zich richt op het Leclerc-vriendelijk maken van de auto. slagingspercentage theorie 2020 online bekijken.

 

Vettel zei dat hij best tevreden was met zijn kwalificatiesessie. “Het is duidelijk dat er een mysterie is waarom er zo’n grote delta tussen de auto’s is. Ik denk niet dat er ergens in de pitlane zo’n grote delta is, ‘merkte hij op.

 

Vettel in garage voor de training

Formule 1 F1 – Grand Prix van Abu Dhabi – Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – 12 december 2020 Sebastian Vettel van Ferrari in de garage voordat hij FIA / Hand-out oefent via REUTERS

 

De interviewer wees erop dat aanstaande zondag de laatste race voor Vettel met Ferrari zal zijn. Vettel antwoordde simpelweg: “Ja, ja … niets te zeggen”, voordat hij glimlachte en wegliep van het interview.

 

Vettel zal volgend seizoen naast Lance Stroll voor Aston Martin rijden. Hij zal proberen het meeste uit zijn laatste race met Ferrari te halen.

 

Hij zou het seizoen op een goede manier willen afsluiten. Hopelijk zal Ferrari niet nog een pitstop-blunder begaan, aangezien Vettel het team adieu biedt.

 

0Shares

Comments are closed.

0Shares