Press "Enter" to skip to content

Bent u klaar voor het nieuwe winkelen?

Alma Richards 0
0Shares

Komend weekend Pop up store Het Nieuwe Winkelen in Veenendaal

Vrijdag 8 juli opent een ‘pop up store’ over Het Nieuwe Winkelen twee dagen lang zijn deuren in de binnenstad van Veenendaal. In deze tijdelijke ‘winkel’ kan het winkelend publiek testen of het klaar is voor het nieuwe winkelen voor de zorg.

 

Test

Op 8 en 9 juli zullen medewerkers van Promotie Veenendaal consumenten in de binnenstad van Veenendaal uitnodigen om mee te doen aan een test over de binnenstad van de toekomst. Door middel van een grappige vragenlijst krijgen deelnemer niet alleen te weten of ze ‘klaar zijn voor het nieuwe winkelen’, maar leert men ook meer over zichzelf: “wat voor type consument ben ik?”.

Pop up store

Afgelopen weekend is al proefgedraaid, maar vrijdag 8 juli gaat officieel de ‘pop up store’ met de test van start Deze tijdelijke winkel tegenover de Kruidvat in winkelcentrum Passage Corridor is alleen op 8 en 9 juli open. De pilot Het Nieuwe Winkelen is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) in samenwerking met Bureau Binnenstad, Gemeente Veenendaal, Syntens en Promotie Veenendaal. De pop up store wordt mede mogelijk gemaakt door Hupra, lunchroom Bij Slik, Passage Corridor en Belcompany. 

Het Nieuwe Winkelen

Het Nieuwe Winkelen betekent dat de winkeliers beter inspelen op het koopgedrag van de consument, waarbij internet en mobiele telefonie een steeds grotere rol spelen. Voorbeelden van de mogelijkheden van het Nieuwe Winkelen zijn digitale passpiegels, locatiegebonden aanbiedingen en sms-diensten voor het winkelend publiek. Met als doel: de consument een optimale winkelbeleving te bieden. Bekijk de film Een film over de mogelijkheden is ook te zien op www.hetnieuwewinkelen.org.

0Shares

Comments are closed.

0Shares