Press "Enter" to skip to content

PVC vloeren gebruiken voor een garage, waarom beginnen steeds meer mensen met deze strategie?

Alma Richards 0
0Shares

Als experts in het creëren van de perfect passende garage zijn we vaak geschokt door de voorwaarde dat huiseigenaren in Nederland hun garage in goede staat achterlaten. Het algemene probleem is dat de meeste mensen de garage verlaten om een rommelige en stoffige puinhoop te worden waar alles niet op zijn plaats is en al die gereedschappen, sport- en tuinartikelen nooit te vinden zijn. Veel mensen onderschatten het nog, maar een PVC vloer kiezen voor je garage kan een behoorlijk verschil maken in het ordenen van je garage vloer.

  • Het op een na grootste probleem dat we vinden is de toestand van de vloeren van de klanten. In jaren van verwaarlozing kunnen veel garagevloeren vochtig, gebarsten en stoffig worden, waardoor onstabiele en oncomfortabele vloeren ontstaan die zelfs een structureel probleem met de garage kunnen veroorzaken.
  • Echter, met nieuwe garagevloer oplossingen worden geïntroduceerd de hele tijd is er geen reden waarom elke garage Nederland kan niet een comfortabele en slijtvaste vloer die een perfecte afwerking in de garage creëert. Het is daarbij zeker slim om niet alleen voor de goedkoopste PVC vloer te gaan, kwaliteit telt zeer zeker ook voor je garage.
  • Hieronder zijn enkele van de verschillende opties die beschikbaar zijn en hoe je de perfecte oplossing voor uw levensstijl te krijgen

PVC-vloertegels die in elkaar grijpen

In elkaar grijpende PVC-vloertegels vormen een grote thermische, geluids- en stofbarrière, dus zijn de perfecte keuze als u uw garage gebruikt als een multifunctionele ruimte zoals een garagezaal of een speelkamer. Ze zijn ook zeer duurzaam vloertegel en kunnen zo omgaan met de dagelijkse slijtage als u op zoek bent om uw garage te transformeren in een thuiswerkplaats. Hoewel niet waterdicht zoals de porseleinen vloertegel of de epoxyvloer, ze zijn zeer eenvoudig te scheiden, afvegen onder en opnieuw te bevestigen moet je iets op de vloer morsen

Er zijn nog veel meer verschillende vloeren beschikbaar in Nederland

Hoewel dit geen bijzonder gebruikelijke afwerking is voor de garagevloer, kan een aluminium traanplaatvloer een geweldige hi-tech uitziende oplossing zijn als deze op de juiste manier wordt gebruikt. Omdat het wordt geleverd in platen in plaats van vloertegels wordt het bevestigd aan een ondervloer van maritiem multiplex / verzegelde mdf of aangebracht op een zelfnivellerende PVA-lijm. Omdat de aluminium traanplaatvloer is gemaakt van een sterker en duurzamer vloermateriaal kan het er uitzonderlijk goed uitzien als een hele vloer in een werkplaats of als een brandpunt in het midden van de garage.

Epoxyvloeren worden ook vaak gebruikt in Nederland

Epoxyharsvloeren komen veel voor in industriële omgevingen, maar zijn ook uitstekend geschikt voor garages. Ze zorgen voor een harde, duurzame coating van de vloer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn zeer stijlvol. Als u op zoek bent naar een epoxyvloer voor uw garage, kunt u het beste kiezen voor een epoxyvloer met een kwartskraal – deze voegen niet alleen een andere dimensie en stijl aan uw vloer toe, maar ook een antisliplaag.

0Shares

Comments are closed.

0Shares